Sedan år 2000 driver jag NLR Konsult där jag arbetar på heltid som professionell coach. Tyngdpunkten ligger på executive- och ledarskapscoaching och personlig utveckling. Jag är även utbildare i coaching och mentorcoach (coachar/handleder coacher under utbildning) Här samarbetar jag bl a med Coachutbildning Sverige och Skolcoacherna.

Jag är medlem i branschorganisationen ICF Sverige och har under flera år arbetat aktivt inom ICF både lokalt och internationellt. Under 2012 satt jag med i styrgruppen som anordnade en stor internationell konferens, ICF Global London 2012.

Tidigare har jag arbetat som produktchef och internationell marknadschef med olika typer av hälsorelaterade frågor, framför allt i läkemedelsindustrin. Mestadels har jag jobbat med egenvård-kosttillskott, naturmedel och naturläkemedel, men även receptfria läkemedel. Jag har även erfarenhet från utbildning/information, reklam och PR inom framför allt konsumentvaror, bygg och konstruktion, transportsektorn och reseindustri.

Utbildning i korthet:
Civilekonom på internationella ekonomlinjen/engelska/franska, ICF certifierad PCC coach, Mentor Coach certified with Coach Advancement (PCC-markörer mm), ett flertal andra coachutbildningar (Interncoaching, Karriärcoaching, Teamcoaching, Storytelling & Coaching, Metacoaching, Gruppcoaching, KBT för Coacher, Clean Language, Certifierad nikotinavvänjningscoach och ett flertal utbildningar inom ledarskap, mental träning och hälsa, auktoriserad läkemedelsinformatör enligt branschföreningen LIF.
Språk:
Jag coachar även på engelska, spanska och franska.