Sedan år 2000 driver jag NLR Konsult där jag arbetar på heltid som professionell coach. Tyngdpunkten ligger på ledarskapscoaching, personlig utveckling och olika typer av hälsorelaterade frågor (bl a nikotinavvänjning och viktkontroll). Jag använder ofta mental träning som arbetsverktyg.

Jag samarbetar även med bl a Coachutbildning Sverige och Skolcoacherna där jag arbetar som lärare, mentor- och utbildningscoach.

Jag är medlem i branschorganisationen ICF Sverige och har under flera år arbetat aktivt inom ICF både lokalt och internationellt. Under 2012 satt jag med i styrgruppen som anordnade en stor internationell konferens, ICF Global London 2012.

Tidigare har jag arbetat som produktchef och internationell marknadschef med olika typer av hälsorelaterade frågor, framför allt i läkemedelsindustrin. Mestadels har jag jobbat med egenvård-kosttillskott, naturmedel och naturläkemedel, men även receptfria läkemedel. Jag har även erfarenhet från utbildning/information, reklam och PR inom framför allt konsumentvaror, bygg och konstruktion, transportsektorn och reseindustri.

Utbildning i korthet:
Civilekonom på internationella ekonomlinjen, ICF certifierad PCC coach, certifierad nikotinavvänjningscoach, auktoriserad läkemedelsinformatör enligt branschföreningen LIF samt ett flertal andra coachutbildningar (interncoaching, teamcoaching, storytelling & coaching, metacoaching) och utbildningar inom ledarskap, mental träning och hälsa.
Språk:
Jag coachar även på engelska, spanska och franska.