Om Nina

Sedan år 2000 driver jag NLR Konsult där jag arbetar på heltid som professionell coach. Tyngdpunkten ligger på executive- och ledarskapscoaching och personlig utveckling. Jag är även utbildare i coaching och mentorcoach (coachar/handleder coacher under utbildning). Här samarbetar jag bl a med Coachutbildning Sverige och Skolcoacherna.

Jag är medlem i branschorganisationen ICF Sverige och har under flera år arbetat aktivt inom ICF både lokalt och internationellt. Under 2012 satt jag med i styrgruppen som anordnade en stor internationell konferens, ICF Global London 2012.

Tidigare har jag arbetat som produktchef och internationell marknadschef med olika typer av hälsorelaterade frågor, framför allt i läkemedelsindustrin. Mestadels har jag jobbat med egenvård – kosttillskott, naturmedel och naturläkemedel, men även receptfria läkemedel. Jag har även erfarenhet från utbildning/information, reklam och PR inom framför allt konsumentvaror, bygg och konstruktion, transportsektorn och reseindustrin.

Mitt tidigare liv….

Jag är utbildad civilekonom från internationella ekonomlinjen med specialisering på engelska/franska och marknadsföring. Sedan 2006 är jag certifierad coach och 2012 fick jag min PCC-certifiering. Jag är också “Mentor Coach certified with Coach Advancement” (dvs har gått ett fördjupat mentorcoachprogram, PCC-markörer mm). I bagaget har jag ganska många påbyggnadsutbildningar i coachning såsom Interncoaching, Karriärcoaching, Teamcoaching, Storytelling & Coaching, Metacoaching, Gruppcoaching, KBT för Coacher, Clean Language, Certifierad nikotinavvänjningscoach och ett flertal utbildningar inom ledarskap, mental träning och hälsa. Jag är även auktoriserad läkemedelsinformatör enligt branschföreningen LIF.

Språk

Jag coachar även på engelska, spanska (mitt andra modersmål) och franska.