Det var hos Coachutbildning Sverige jag gick min grundutbildning och det var ett utav mitt livs bästa beslut. Vilken fantastisk resa! Det var så mycket mer än “bara en utbildning”. För närvarande arbetar jag som lärare, mentor- och utbildningscoach för Coachutbildning Sverige (alla elever har en egen coach under utbildningen). ICF_logo-1ICF är en branschförening för coacher som borgar för god kvalitet bl a genom att sätta etiska riktlinjer för coachyrket och certifiera coacher. Jag har tidigare haft förtroendet att vara gruppledare för ICF Stockholm i 2,5 år och har nyligen även arbetat på internationell nivå.
.
logga_skolcSkolcoacherna har lång erfarenhet av utbildning, coaching samt utvecklings- och förändringsarbete framför allt inom skol-väsendet. Skolcoacherna arbetar för att få in mer coaching och coachande ledarskap i skolan. Här har jag har förmånen att få jobba med coachutbildningar och individuell coaching och mentorcoaching.

******

Varmt tack till Hedda Krutmeijer som tagit all fina bilder på mig!

 

mezeMarie på Meze har gjort min fantastiska logotype. Tack för den!
.
Min fina hemsida har gjorts av Emil på Kejk webbdesign. Jag kan varmt rekommendera ett samarbete med honom. Otroligt proffsig, kreativ, snabb, ifrågasättande och dessutom supertrevlig! Kontakta honom gärna på emil@kejk.se eller besök kejk.se/webbdesign.