PSArtikel i PS: “Jag bytte jobb efter mötet med coachen.”
Jag har även blivit kallad:sun_joke_100
Högaffeln,
Tornado,
Slavdrivare,
Miss Tiramisù..
“Det har känts väldigt bra, du ställer rätt frågor, inger förtroende, känns nära – får mig att känna mig avspänd. Jag upphör inte att förvånas över att det som verkade så svårt innan blev så självklart efter… I de fall det varit aktuellt har jag vidtagit åtgärder. Har lärt mig att jag gillar både att bli coachad och att coacha – det är häftigt! Du är en väldigt duktig coach, en klar förebild.”
.
Maria B, Verksamhetschef
“Jag har fått handfast hjälp att gå vidare i vissa förvirrade situationer; t.ex. när det gällde att ta beslutet kring mitt jobb. Jag har även fått konkret hjälp i att hantera min nervositet inför presentationer och liknande, vilket jag känt en växande stress inför under de senaste åren. Du lyckades ta ner det hela på en enkel nivå och faktiskt ge mig ett handfast verktyg att jobba med, vilket är precis det jag tidigare saknat.” “Jag vill tacka dig för det stöd jag fått under flera månader. Det har hänt mycket inom mig under vintern. Känner att jag hittat en styrka i mig själv som jag inte haft kontakt med fullt ut på länge”.
.
Petra, Bryssel
“Jag har blivit inlyssnad och känt att mina frågeställningar har tagits på allvar. Lätt att få förtroende för dig och jag har känt mig viktig. Jag står starkare och tror på att jag fixar fler sammanhang, idag. Fortsätt med din värme, humor och tydliga fråge-ställningar. Det hjälpte mig!”
.
Katarina A, Västra Frölunda
“Jag tycker att jag har fått en massa insikter och har arbetat mycket med mig själv. Jag har börjat arbeta med en process som inte är klar ännu. Jag har börjat prioritera och välja i mitt liv.”
.
Lena, Stockholm
“Det har kännts bra att bli coachad av dig jag har känt ett stort förtroende för dig kan tyckas underligt för andra eftersom vi inte träffats. Det har varit lätt att öppna sig för du har lyssnat och puschat på och det har kännts nära. Ribban har varit lagom för mig som ibland har svårt att lämna ut mig, så bara det har varit en utmaning i sig. Jag tycker att allt varit bra och mycket över förväntan eftersom jag har lite svårt att öppna upp, men du gjorde det bra. Tack Nina för hjälpen!!”
.
Kerstin, Eskilstuna
“Att bli coachad av Nina innebar att jag fick ställa mina föreställningar på ända. Gamla vanliga svar som alltid funkat förut funkade inte längre. Nya frågor väcktes. Det var rätt tufft ibland, att tvingas byta perspektiv, men oj vad det är värt det.
Tack Nina för din klokhet, ditt stöd och dina varma skratt.”
.
Malin Sjöberg, Göteborg
“Nina has a gentle yet challenging way of getting you to see your potential. She has excellent listening skills and I always felt fully supported by her even between sessions. I have built in more time for activities and built better relationships. I have also learnt more about my uniqueness. She made me feel invincible. I would love to work with Nina again and would highly recommend her to anyone as a coach.”
.
Kish Modasia
Leadership and Career Coach
Wimbledon, UK
“Det har varit ett viktigt steg för mig personligen att bli medveten om och bekväm i att det jag gör är tillräckligt. Att mina gamla “fantasier” om att det borde göras på annat och “bättre” sätt faktiskt inte alltid stämmer. Du har faft en bra balans mellan de “bekväma” och de “obekväma” frågorna till mig och det känns som om “pet-frågorna” har kommit när jag behövt dom, d v s rätt tajming.”
.
Linda Björkander
Assistansrådgivare & Coach
“Jag vill tacka dig för det stöd jag fått under flera månader. Det har hänt mycket inom mig under vintern. Känner att jag hittat en styrka i mig själv som jag inte haft kontakt med fullt ut på länge”.
.
Susanne Sundström
Sektionschef
“Jag har aldrig mått så bra som jag gjort under tiden coachingen pågick. Både vad gäller det privata och arbetet har jag utvecklats oerhört. Det är inte bara något jag märker själv utan även min omgivning. Du fick mig att se nya lösningar, komma framåt på ett lätt, roligt och varmt sätt!”
.
Hanna, Stockholm
“Du skapar ett väldigt fint förtroende och närhet. Det gör att jag kunnat vara väldigt öppen. Dessutom är du en god lyssnare, som gett mig utrymme att vara i min egen process.”
.
Anneli Hellsten, Stockholm
“Coaching från Nina hjälpte mig att få insikt och perspektiv på min situation och att reda ut hur jag skulle förhålla mig. Det gav styrka och, genom en ödmjuk inställning, kontroll och lugn. Coachingen var inte bara för stunden utan gav effekt på lång sikt. Nina var bra på att ställa de “rätta” frågorna och gav stöd genom ett aktivt lyssnande.”
.
Anna Günther-Hanssen, Stockholm
Gruppchef
“Att ha många järn i elden både privat och affärsmässigt kan ibland vara frusterande. Struktur och målsättningar har som oftast fått lite tid och ingen ro för eftertanke. Att få coaching i att strukturera sina tankar, målsättningar och slutligen hur man kom-mer dit man vill har Nina supportat mig med i lägen där jag haft känslan av att inte riktigt ha målstrategin klar för mig. Med sina frågeställningar och neutrala approach har Nina fått mig att gå vidare med både målsättningar och actionplaner.”
.
Göte Hedblom
Managementkonsult
“Coachingen från Nina har inneburit att jag gått vidare med min coaching samt att jag har blivit mera medveten om hur min självkänsla ser ut. Det märks stor skillnad när jag inte blivit coachad på ett tag för då tappar jag lite fart. Det är även utvecklat min egen coaching att jag vågar mera”.
.
Gudrun Engström Larsson
Socionom/Dipl coach
“Coachingen från Nina har medfört att jag blivit klarare över hur jag kan gå vidare i mitt dilemma/problem men även att se lite lättsammare på dem. Jag har fått nya in-fallsvinklar och idéer som gett mig lust att prova något nytt.”
.
Ewa Roslund, Avesta
“Jag trodde aldrig att jag skulle lyckas sluta röka men Nina stödde mig i att prova denna metod för drygt två år sedan. Det är sant att jag verkligen ville sluta och var mycket motiverad, vilket självfallet är viktigt. För mig har det inneburit en frihet på flera plan och jag känner mig oerhört stolt över att ha lyckats. Ninas stöd har varit helt avgörande, eftersom coachingen, verktygen och hennes erfarenhet av att ha hjälpt andra har fortsatt att motivera mig att förbli rökfri.”
.
Pepa Perez
Málaga, Spanien
“Hej! Vill bara tala om att det idag är 2 år sedan du hjälpte mig att sluta röka! Det går fortfarande jättebra, och jag har inte tagit ett bloss! Så än en gång – Tack!”
.
Lena Larsson
Oktober 2007
“Hej Nina!
Nu har det gått 2 år… Helt otroligt vilken inverkan Du hade/har! OCH – än håller nollan (läs: ej tagit ett bloss)!! SKÖNT!”
.
Berndt Larsson
Eskilstuna (maj 2008)

Mer om Nina

 • “Du har gett mig verktyg att fokusera på annat än sådant som dränerar energin.”
 • “Tack för en underbar tid, du har hjälpt mig otroligt mycket.”
 • “Jag har lärt mig hur jag kan strukturera saker för att lättare se vad exakt som behöver göras. Att jag KAN göra saker som jag vill!”
 • “Jag har lärt mig att gå långsammare fram. Argumentera, lyssna och förankra, innan jag genomför. Jag har fått många nya tankar om mig själv”.
 • “Jag har blivit så medveten om vad jag vill förbättra med mig själv. Det tycker jag är den största vinningen samtidigt som det är ganska jobbigt.”
 • ”Jag tycker att jag har fått en massa insikter och har arbetat mycket med mig själv.”
 • ”Jag har börjat arbeta med en process som inte är klar ännu. Jag har börjat prioritera och välja i mitt liv.”
 • ”Jag har verkligen sett fram emot våra träffar. Jag tycker att vi har fått mycket gjort”
 • ”Jag har insett att det är viktigt att ägna tid åt sig själv och även tänka mer på sig själv. Även att inte ta saker lika allvarligt som jag tenderade att göra. Jag har även lärt mig att säga NEJ. Detta är jag väldigt glad för!”
 • ”Jag ville bara tacka dig för en underbar tid, du har hjälpt mig otroligt mycket. Du har gjort ett enastående jobb!”
 • ”Jag vågar göra mer saker, sånt som jag aldrig gjort förut.”
 • “Jag är mycket nöjd med dig som coach. Du är lyhörd och intresserad, det är lätt att prata med dig. Du följde upp mina mål på ett bra sätt.”
 • ”En insikt som jag har fått är att jag ska fokusera på färre saker, lägga energi på det som är positivt för mig.”
 • ”Jag har uppskattat dig som coach eftersom du har känts personlig och engagerad. Du har inte riktigt ställt ”standardfrågorna” på samma sätt som min förra coach gjorde…”